Drsne stene

Eleganca, funkcionalnost in svoboda prostora v enem samem premiku.

Priljubljena rešitev pri oblikovanju sodobnih domov

Primerne so predvsem za hiše, ki želijo doseči optimalno izrabo prostora in hkrati ustvariti eleganten in sodoben videz. Strokovno oblikovane in pravilno nameščene drsne stene zagotavljajo dobro tesnjenje, kar omogoča optimalno izolacijo pred hrupom, mrazom in toplotnimi izgubami.

O naših drsnih stenah ...

Namen drsnih sten je omogočiti enostaven in neoviran prehod med prostori ter povečati prostorsko fleksibilnost. Lahko se uporabljajo za ločevanje prostorov, ali pa omogočijo pogled na vrt ali teraso ter povečujejo pretok naravne svetlobe v notranjost prostora.

VEČSLOJNA ZASTEKLITEV
S KOMARNIKOM IN/ALI ROLETO
BARVA PO ŽELJI

Izberite serijo po vaših željah

Serija Vizija

Drsne panoramske stene iz serije vizija s prekinjenim toplotnim mostom svetlobi puščajo široko pot v notranjost, saj s svojim elegantim stilom in s svojo le 20mm široko prečko prekriva le minimalen procent površine. Kompleten okvir panoramske steklene stene je možno skriti v stene, strop in tla objekta. Nudi možnost skritega odpiranja v zid tako, da lahko odpremo celotno površino stene.

Serija Vizija Plus

Drsne panoramske stene serije vizija plus dopuščajo izjemne velikosti; do štirih metrov v širino in štirih metrov v višino/premikajoče drsno krilo. Možna tudi izvedba z motorjem če je teža krila večja kot 400kg. Maximalna teža pri odpiranju z motorjem je 700kg. Omogoča troslojno steklenje za izjemen toplotni faktor. Kompleten okvir panoramske steklene stene je možno skriti v stene, strop in tla objekta. Nudi možnost skritega odpiranja v zid tako, da lahko odpremo celotno površino stene.